Безкоштовна Доставка по Україні !

 

 

 +38 097 874 39 39 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Захист для клієнта найважливіше!

У боротьбі за красу жінки багато часу приділяють своїй зовнішності.

Існує теорія про те, що вік можна дізнатися по руках, так як саме там найніжніша шкіра, яка швидко старіє. Щоб приховати всілякі докази клієнтки часто відвідують майстрів манікюру/педикюру, експериментують зі своїми ручками.

Для повного захисту клієнта й себе, майстри використовують спеціалізовані рукавички, які допомагають у захисті від мікробів і бактерій. Найчастіше майстри купують одноразові рукавички для манікюру оптом, так як великий потік клієнтів залишають їм мало часу на походи до магазину.

 

До речі, існує кілька видів рукавичок, які підходять під цю послугу:

 

  • вінілові рукавички для манікюру найпоширеніші. Щільні, але не еластичні, тому не облягають руки. При цьому захищають майстра від механічних пошкоджень;
  • латексні сидять на руці як друга шкіра. Не алергенні;
  • нітрилові рукавички досить міцні, стійкі до будь-яких хімічних речовин та впливів.
 
Краса і здоров'я!

 

Стерильність - найголовніша вимога на ринку надання косметичних послуг, тому важливими атрибутами вважаються одноразові рукавички. Майстер може рукавички для манікюру купити як в аптеці, так і, не відволікаючись від основної роботи, замовити їх в інтернеті, з доставкою до салону/будинку.

Рукавички крім матеріалу відрізняються так само за кольором і по полегшенню. Найчастіше в салонах використовують прозорі, чорні або фіолетові рукавички. Прозорі виготовляються виключно з вінілу, а чорні тільки з нітрилу - нітрилові рукавички.

 

Замовлення через інтернет або покупка в магазині?
 

Перш ніж купувати рукавички, майстер повинен визначитися, який матеріал і колір його влаштовує. Практично всі рукавички для манікюру, ціна найчастіше залежить від щільності, бренду і матеріалу, однаково хороші у використанні. Простіше, звичайно, замовити їх через інтернет, і не витрачати час на похід в аптеку, тим більше, що деякі магазини здійснюють кур'єрську доставку. Вартість теж може варіюватися, так як в онлайн магазинах часто проходять акції і розпродажі.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: