Переглянути Прайс 

 

Контакти                                                                 +38 097 874 39 39

 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Вінілові рукавички: дешево і сердито?

У світі сучасних пристосувань майстру-перукаря або косметолога буває досить складно зробити правильний вибір захисних рукавичок для роботи. Звичайно, досвідчені майстри вже знають, що до чого, і які рукавички підійдуть до визначеної процедури. Молоді фахівці ж часто, прагнучи до найкращих результатів, роблять помилку і використовують в роботі тільки вироби дорожче, незаслужено обходячи увагою вінілові рукавички . Хоча і дешеві вінілові рукавички можуть стати теж корисними і допомогти уникнути зайвих витрат.

Наприклад, при фарбуванні волосся вінілові рукавички будуть хорошим вибором, оскільки вініл відмінно захистить руки майстра від хімічних препаратів, фарб та інших засобів. Крім того, вінілові рукавички, будучи тонкими, зручно і комфортно лягають по руці, не доставляючи незручностей і не перетискаючи кисть руки. Головна відмінність вінілових рукавичок від латексних - це гіпоалергенність, то є гарантія того, що часте використання рукавичок не викличе алергії і подразнень. Ще одне маловідоме властивість рукавичок з вінілу, це те, що вони не сприяють потіння руки, що є дуже важливим під час проведення різних процедур. Більш того, будучи дуже тонкими, вони дозволяють майстру краще відчувати шкіру або волосся клієнта. Також, вінілові рукавички відмінно підійдуть для проведення такої процедури, як «цукровий» шугарінг, особливо, якщо використовується Шпательна або бандажная техніка.

Ще один секрет від досвідчених майстрів: для економії підручних засобів, завжди можна зміксованому рукавички. Наприклад, для робочої руки ви можете використовувати нітрит, а для іншої, менш зайнятої, руки - дешевий вініл.

І, звичайно, потрібно правильно вибирати розмір рукавичок. Занадто великі рукавички будуть сповзати і заважати роботі, занадто маленькі - доставлять відчуття дискомфорту.

 

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: