Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Вибір медичних рукавичок: відповіді на важливі питання

З яких матеріалів їх роблять?

 

Вихідний матеріал - це латекс, тобто це похідне від каучуку. А з нього вже можуть робити як натуральні латексні рукавички, так і інші види: полізопренові, нітрілові, поліхлоропринові, вінілові. Ще є великий вибір за колірною гамою (білі, сині, чорні, рожеві, жовті, фіолетові).

Найчастіше можна побачити у продажу рукавички з натурального латексу, вони добре розтягуються, облягають руку, але в даному матеріалі багато білка, який може викликати алергію, так само вони малостійкі до спирту і масел. Тому прикладом можуть стати нітрилові рукавички чорні, які випереджають за своїми якостями натуральний латекс. Вони більш стійкі до агресивних середовищ: кислота, ефіри та інше. Інші вище перераховані матеріали дорогі, їх можуть застосовувати в хірургії.

Для зручності використання їх можуть опудрювати (саме через опудрювання може бути алергія), потрібно знати, що будь-які наповнювачі рукавичок не погіршують їх властивості, вони можуть погіршитися тільки при тривалому використанні виробу. Тому в медичних цілях краще купувати непудровані вироби.

Даний продукт може знайти застосування і в інших сферах. Наприклад, в косметології або перукарських послугах, тому можна придбати більш комфортні вироби для роботи, які будуть простіше одягатися на руки, тобто матеріал буде опудреним. Ще можна уточнити у продавця стерильні рукавички або нестерильні, дивлячись для чого необхідні.

 

Як вибрати розмір?
 

Для цього необхідно виміряти окружність долоні сантиметровою стрічкою, так як це важливо для прилягання рукавички до вашої руки, для захисту. І купуючи виріб ви можете подивитися розмір на упаковці. Зазвичай написані розміри латинським літерами із зазначенням кола долоні, або цифри з прикладом для визначення розміру. Якщо вибрати неправильно, скажімо розмір буде вам малий, то нітрілові рукавички швидко порвуться. Якщо вони будуть великі, просто буде незручно працювати в них. Всього 13 розмірів. Якщо у вас розмір долоні знаходиться на позначці середини розміру, наприклад, у вас 6,7, то краще придбати рукавички 7 розміру.

 

Де купити?
 

Купити можна як оптом, так і в роздріб. Дивлячись для кого, для чого і в якій кількості необхідні. Якщо потрібно багато і надовго - краще придбати оптом. Особливо буде зручно це зробити в інтернеті, де відразу можна дізнатися і ціни, і якість, так само час доставки. І навпаки, якщо на одноразове використання, то зручніше сходити в найближчу аптеку, і вже там шукати потрібний вам товар.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: