Переглянути Прайс 

 

Контакти                                                                 +38 097 874 39 39

 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Тонкий, але міцний захист рук

Хімічна промисловість вважається однією з найнебезпечніших сфер для здоров'я людини, тому працюючи з хімікатами співробітник повинен повністю себе убезпечити від впливу шкідливих речовин. Крім халата, шапочки, а в деяких випадках і респіратора, обов'язково повинні бути захисні рукавички. Існує два види рукавичок, здатних захистити руки людини від попадання хімікатів: латексні і нітрилові.

 

Захист найголовніше!
 

Рукавички нітрилові, ціна яких доступна будь-якій людині, допоможуть захистити людину за рахунок своїх переваг:

 

  • надійність (міцна молекулярна вертикальна сітка перешкоджає появі мікротріщин);
  • чудова еластичність (облягають руки, не обмежуючи руху);
  • матеріал дозволяє шкірі дихати, що перешкоджає виділенню поту;
  • антиалергенні і т.д.

 

Необхідно знати, що рукавички для роботи з розчинниками перед продажем проходять якісну перевірку і в підсумку сортуються на брак, що повертається на підприємство, і на придатний товар.

Як відомо багатьом, хімія, потрапляючи на шкіру, починає роз'їдати її верхній шар - епідерміс, а далі проникає глибше. Все це може привести до поганих наслідків, як, наприклад, ампутація кінцівок. У домашніх умовах, під час прибирання, рекомендується так само використовувати рукавички, адже практично всі засоби для чищення в складі мають шкідливі для людини компоненти.

 

За рахунок чого рукавички не рвуться?
 

Рукавички нітрилові, купити які можна як в аптеці, так і в інтернет-магазині, мають підвищену міцність за рахунок суміші, з якої їх і виробляють: бутадієну і акрилонітрилу. В процесі полімеризації утворюється еластична і міцна плівка, з якої в підсумку виходять рукавички.

 

Купуючи такого роду захист, ви оберігає себе і своїх близьких від хімічних опіків, ушкоджень шкіри, охороняєте нігтьову пластину від руйнувань. Купити рукавички можна як оптом, так і в роздріб. Але з економічного боку вигідніше купувати набором. Ціна залежить лише від типу рукавичок і від матеріалу виготовлення.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: