Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Стерильність і безпеку . Пакети для стерилізації

Саме поняття «стерилізація» з'явилося в кінці 18 століття у Франції завдяки кухарю Ніколя Апперу. Він першим запропонував зберігати приготовлену їжу в спеціальних герметичних ємностях, оброблених окропом і парою. До речі, він же став винахідником першого парового стерилізатора, принцип якого працює і понині.

Взагалі, ідея чистоти і гігієни була відома з часів Стародавнього Риму. Ще Гіппократ створював трактати на тему впливу навколишнього середовища на здоров'я людини. Уже в ті античні часи лікарів і хірургів зобов'язували проколювати на відкритому вогні свої медичні інструменти. Але в середні віки медицина як наука піддавалася сильним гонінням з боку релігії, яка заборонила вивчати тіло людини в практичному і натуральному вигляді. Що могла дати суха теорія? Тільки високу смертність, особливо у випадках вимушеного оперативного втручання. Адже не було елементарного поняття про стерильність. Але вже в кінці 18 століття стався цілий прорив в науці, і було доведено вплив мікробів на розвиток сепсису. У медицині почали приділяти належну увагу чистоти та гігієни. Ще через 100 років відкрито ставилося питання про стерильності приміщень,інструментів і перев'язувальних матеріалів, з'явилися перші ємності і пакети стерилізаційні.

У сучасній медицині принципи стерильності і безпеки стоять понад усе. Дотримання правил стерилізації, в першу чергу, є проявом турботи і поваги до пацієнта, а також свідченням того, що медичний заклад знаходиться, дійсно, на гідному рівні.

У нас ви можете купити пакети для стерилізації , що володіють вбудованими зовнішніми і внутрішніми багатопараметричний індикаторами. Їх стерильність контролюється трьома параметрами - часом, температурою і наявністю пара, які строго відповідають всім сучасним стандартам міжнародного інфекційного контролю.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: