Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Шапки медичні. Сфера використання.

Шапки одноразові медичні - невід'ємний аксесуар сучасної робочої уніформи медичного персоналу в лікарнях, поліклініках, діагностичних центрах і у всіх медичних і хімічних лабораторіях. Завдяки своїй універсальності, шапка медична також знайшла відмінне застосування в багатьох інших сферах. На виробництві харчових продуктів та в закладах громадського харчування, в косметологічних, перукарських і масажних салонах, тату-майстерень, установах ветеринарії, на різних виробничих підприємствах - скрізь, де важлива особиста гігієна і безпека.

Одноразові шапки можуть бути різних підвидів і відрізнятися матеріалом виготовлення. Наприклад, бувають шапочки поліетиленові, бувають кращої якості - з нетканого матеріалу спанбонда. Шапочки з спанбонду користуються більшою популярністю, оскільки цей матеріал є нетоксичним, повітропроникним, гіпоалергенним і приємним на дотик. Найбільш популярні забарвлення шапочок - білий і блакитний.

Головне призначення одноразового медичного шапки - це запобігання потрапляння волосся і частинок шкірного епідермісу під час проведення процедур на чисту і стерильну робочу поверхню. Це правило затверджено сучасними санітарно- гігієнічними нормами.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити одноразові медичні шапки в упаковках по 100 штук. Наші вироби виготовлені з високоякісного сучасного матеріалу спанбонду, що володіє повітропроникними і пилозахисними властивостями. Ви успішно зможете їх використовувати за призначенням, головне - дотримуйтесь умови зберігання: температурний режим - 5 - 30 ° C , зберігайте в сухому місці, уникаючи попадання прямих сонячних променів, не піддавайте повторній стерилізації.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: