Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Рукавички хірургічні: вибір від якого залежить життя

Для проведення різних оперативних втручань, а також інших медичних процедур лікар в обов'язковому порядку використовує рукавички різного ступеня стерильності. Стерильність в сфері медицини стоїть на першому місці. Ось тому цей аксесуар такий важливий і виступає головним захисним бар'єром, як для лікаря, так і для самого пацієнта. В аптеці або в інтернет-магазин ви можете рукавички хірургічні купити різного виду. Відрізняються вони між собою за ступенем стерильності, формі і матеріалом виготовлення.

 

Види хірургічних рукавичок
 

І так, щоб розібратися в даному асортименті, розглянемо основні види даного товару. І так:

  • Рукавички хірургічні нестерильні: відрізняються анатомічною формою, але не мають стерильності. Застосовуються під час проведення різних медичних процедур.
  • Латексні непудровані стерильні: використовуються під час будь-яких видів операцій, в тому числі і при асистуванні.
  • З валиком або без валика. Наявність валика дозволяє не сповзати з руки.
  • Нітрилові або неопренові. Для них властиво: анатомічна форма лівої і правої руки, висока міцність, щільне прилягання до руки. Неопренові вироби застосовуються в хірургії, при венепункції і катетеризації.
  • З довгими манжетами: їх легко надягати поверх спецодягу. Як правило, використовуються при проведенні складних операцій і під час лікарського огляду.
  • Тришарові хірургічні: володіють найвищим ступенем захисту.
  • Рукавички хірургічні з алое вера: всередині обробляються спеціальним гелем, який захищає шкіру рук, запобігаючи її сухість.
  • Рукавички хірургічні кольчужні. Вони використовуються при роботі з хворими, які заражені небезпечними інфекціями, в першу чергу ВІЛ, гепатит. Їх головна особливість полягає в посиленою міцності, яка повністю виключає порізи.
  • Варто звернути також увагу, що представлені вироби можуть випускатися в різних кольорах: білий, жовтий, зелений і блакитний.

Таким чином, перш, ніж придбати в роздріб або оптом в інтернет - магазині рукавички хірургічні ціна на які залежить від форми, варто визначитися з їх видом, метою вашої покупки.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: