Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Рукавички господарські: завжди дбайте про свої руки

Рукавички латексні господарські оптом і в роздріб
 

Латексні рукавички - це важливий елемент в роботі людей. Вони з легкістю захистять вас від невеликих механічних пошкоджень і агресивного хімічного середовища при виконанні широкого спектру робіт. Латекс для рукавичок, в залежності від конкретного завдання, може бути і досить тонким, для збереження чутливості пальців, що дуже корисно при виконання точних завдань.

 

Рукавички господарські купити Україна
 

Багаторазові латексні рукавички допомагають вам і вашим співробітникам виконувати безліч завдань в компанії або будинку. Їх можна легко і зручно замовити через інтернет з доставкою додому або на підприємство. Ви можете вибрати за допомогою прайс-листа на нашому сайті і замовити будь-яку кількість. Купуючи оптом чи в роздріб, в будь-яому випадку, ви отримаєте якісний товар за прийнятною ціною.

 

Рукавички господарські: ціна і характеристики
 

Латекс - чудовий матеріал, який добре підходить для рукавичок і захисного одягу. Латексні рукавички тонкі і дають вам гарний тактильний контакт. У той же час вони дуже еластичні і не втрачають свою первісну форму, навіть якщо ви будете енергійно рухатися. Слід також підкреслити відмінну міцність на розрив побутових рукавичок. Тому вони залишаються міцними, навіть при інтенсивному використанні.

Хоча латекс досить тонкий для рукавичок, він перешкоджає передачі тепла, тому руки не відразу ошпарюють навіть при дуже нагрітій воді. З цими домашніми рукавичками ваші руки захищені від рідин і чистячих засобів усіх видів.

Прикрашати свої руки безліччю невеликих порізів і проколів, які ви можете отримати під час садівництва або роботи з деревом або металом - не найкраща затія.

Якщо ви носите домашні рукавички у всіх цих випадках, ваші руки залишаються акуратними і чистими, що може бути важливо для контакту з клієнтами або особистому житті.

Якщо ви носите домашні рукавички, ваші руки також захищені від забруднення бактеріями або вірусами. Таким чином, ці рукавички рекомендується для використання в лікарнях або навіть будинках для людей похилого віку.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: