Переглянути Прайс 

 

Контакти                                                                 +38 097 874 39 39

 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Пакети для стерилізації в стоматології. Робимо «посмішку» безпечно

А вам зустрічалися щасливці, я зі не знайомі з зубним болем і ніколи не відвідували стоматологів? На жаль, сьогодні навіть малюки вже знайомі з представниками цієї професії. З іншого ж боку - це чудово, що сучасна стоматологія може вгамувати біль і подарувати кожному бажаючому ідеальну посмішку. І, найголовніше, що вся процедура - абсолютно безпечна, тому що поняття стерильності у стоматологів - на особливому рахунку.

Безпека і повна стерильність - ось головне правило професіоналів стоматології. Тому пакети для стерилізації - одне з найважливіших пристосувань, яке в обов'язковому порядку повинно знаходитися в стоматологічній клініці. Кожен керівник або завідувач медустанови, і, звичайно, кожен лікар-стоматолог повинні пам'ятати про необхідність мати пакети для стерилізації робочих інструментів. Адже на кону стоїть не просто репутація закладу. Йдеться про безпеку пацієнта - про елементарні правила санітарії і гігієни, які включають основні положення норм дезінфекції та стерилізації.

У нас ви можете купити пакети для стерилізації , які забезпечать вам легку одноетапну стерилізацію всіх стоматологічних інструментів, оскільки володіють вбудованими зовнішніми і внутрішніми багатопараметричний індикаторами. П Акет для стерилізації зручні у використанні, вони безпечно і швидко закриваються. Їх стерильність контрольована трьома параметрами - часом, температурою і наявністю пара, які строго відповідають всім сучасним стандартам міжнародного інфекційного контролю. Якщо для вас важливо купити пакети для стерилізації , виготовлені з високоякісної і нетоксичного медичної паперу - ми раді вам допомогти! У нас ви зможете купити пакети для стерилізації, що відповідають усім необхідним сучасним нормативам.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: