Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Пакети для стерилізації - необхідність в створенні краси

Ви є власником салону краси? Чи плануєте відкрити косметологічний кабінет? Або в приватному порядку проводите процедури манікюру та педикюру? Це добре, що ви знайшли своє покликання і займаєтеся улюбленою справою. І нашим обов'язком є нагадати вам про найголовніше - про безпеку ваших клієнтів. 

Кожен майстер, який вважає себе професіоналом, має пон имать, що результатом його працею повинно стати задоволення клієнта. Чого очікує кожен відвідувач, наприклад, салону краси? Що все маніпуляції з шкірою обличчя або тіла, безумовно, принесуть максимально позитивний ефект. Це те, за що він готовий платити вам і повертатися знову і знову, при цьому рекомендуючи ваше закладу друзям і знайомим. Ефективність ваших процедур - це ваша репутація. Так, в цьому питанні дуже важлива кваліфікації майстра. Але потрібно врахувати один маленький, але дуже серйозний момент: кожен професіонал повинен знати і використовувати всі сучасні методи дезінфекції та стерилізації своїх робочих інструментів (в тому числі, пакети для стерилізації ) З метою уникнення зараження і інфікування клієнта. Адже найменший недолік, найдрібніша недбалість може обернутися серйозними проблемами. Зараження грибком, стафілококом та іншими інфекціями - на жаль, досить поширена помилка багатьох косметологів та майстрів манікюру, яка обертається не тільки крахом кар'єри, а й значним втратами для здоров'я людини.

Залежно від розмірів і кількості інструментів, ви можете купити пакети для стерилізації різних розмірів. І пам'ятайте: ваш результат сьогодні - це ваше майбутнє. І така дрібниця, як пакети для стерилізації , грають тут найважливішу роль.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: