Переглянути Прайс 

 

Контакти                                                                 +38 097 874 39 39

 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Пакети для стерилізації. Як все починалося

Знаєте, як виглядала звичайна лікарня в першій половині 18 століття, наприклад, в Лондоні? Ні, там не було людей в білих халатах, які проводять термінову операцію при палаючої свічі, в чистій палаті з білими фіранками. Тоді не існувало окремих операційних. Де поклали - там і приступили. У хірургів не було спеціальних убрань або форми - вони оперували в своєму повсякденному, звичайному одязі. По ходу операції вони могли присьорбувати чай, і прямо на місці - курити. Мили вони перед операцією руки? Здогадайтеся самі. Правда, захисні маски все-таки надягали, і то - тільки, щоб захистити себе від неприємного запаху. Робилися такі маски зі звичайних тканинних обрізків. Вони не були поганими докторами або черствими, бездушними людьми. Їм просто було невідомо поняття «стерильність». Саме тому після операцій виживало не більше 10% пацієнтів,яких сміливо можна було назвати щасливчиками. Так було до 1867 року. Потім стався прорив в хірургії - завдяки Д. Лістеру, якого сьогодні гордо іменують «батьком сучасної медицини». Він довів, що інфекція в рані виникає не сама по собі, а потрапляє в неї з зовнішніх джерел - з рук доктора, його інструментів і перев'язувальних матеріалів. Що саме прості бактерії і є причиною виникнення ранової інфекції, нагноєння і, як було в більшості випадків, смерті пацієнта ...Що саме прості бактерії і є причиною виникнення ранової інфекції, нагноєння і, як було в більшості випадків, смерті пацієнта ...Що саме прості бактерії і є причиною виникнення ранової інфекції, нагноєння і, як було в більшості випадків, смерті пацієнта ...

 

Погодьтеся - мурашки по спині, а з іншого боку - полегшення, що ті часи вже пройшли. І в сучасних медустановах на першому і почесному місці - стерильність і дезінфекція. І що сьогодні відвідувачам не варто хвилюватися, вимиті у доктора руки, проведена чи дезінфекція інструментів, і чи є в наявності пакети для стерилізації.

У нас ви можете купити пакети для стерилізації , що володіють вбудованими зовнішніми і внутрішніми багатопараметричний індикаторами. Їх стерильність контрольована 3-ма параметрами - часом, температурою і наявністю пара, які строго відповідають всім сучасним стандартам міжнародного інфекційного контролю.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: