Безкоштовна Доставка по Україні 

 

 

 Діють Знижки на Гурт   

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Одноразовий халат - практично, зручно і недорого

У медицині, в сфері обслуговування, на виробництві і, навіть, в побуті - всюди сьогодні знаходять застосування медичні одноразові халати. Чим викликана така затребуваність? В першу чергу, простотою і зручністю використання, і, звичайно, невисокою і доступною ціною.

Одноразовий халат - це основний виріб, яке входить в костюм відвідувача в медустановах, лікарнях і госпіталях. Наявність такого костюма є обов'язковим для того, щоб людині увійти в чисте, стерильне приміщення операційного блоку, реанімації та інших лікарняних приміщень, де на першому місці - безпека і відповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Одноразові халати - це чудова альтернатива таким же виробам багаторазового використання, які традиційно виготовлялися з різних тканин і вимагали постійної прання, прасування і дезінфекції, часто - стерилізації. Ці процеси займали багато часу і вимагали додаткових коштів (вода, миючі засоби, електроенергія і т.д.). Тому зовсім не дивно, що сучасні одноразові халати міцно влаштувалися не тільки в медичних установах, а й у закладах індустрії краси, косметологічних і масажних салонах, на підприємствах громадського харчування і на виробництві продуктів харчування, в хімічних лабораторіях і багатьох інших організаціях.

Одноразовий халат виготовляється з нетканого матеріалу спанбонда, структура якого відрізняється абсолютною відсутністю ворсу. Такий виріб дуже зручно і практично, оскільки є легким, повітропроникним, термостійким і нетоксичним. Сам матеріал є гіпоалергенним, тому - абсолютно безпечним у використанні. Одноразовий халат зручний і комфортний в експлуатації, він легко надівається і не вимагає точного підгону за розміром.

Купити одноразові халати ви можете в нашому інтернет-магазині. Всі вироби - стандартного блакитного кольору, упаковані по 10 штук. Якщо ви дбаєте про чистоту і безпеку на вашому робочому місці - вам потрібно купити одноразові халати і для співробітників, і для ваших клієнтів.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: