Контакти                                                                 +38 097 874 39 39

 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Одноразова медична шапка - надійний і зручний атрибут

Коли ми знаходимося в медичних установах, то навіть мимоволі виникає повага до всіх працюючих там співробітників. І не останню роль тут грає професійний одяг медиків - білий халат і медична шапка , які дарують нам відчуття безпеки і захищеності. Це стосується не тільки лікарень і поліклінік. Фармацевтичні підприємства, лабораторії, косметологічні та стоматологічні заклади - все установи, територія і простір яких вимагають особливої чистоти і санітарно-гігієнічних умов, зобов'язують своїх співробітників дотримуватися правил професійної одягу, в числі яких - і одноразова медична шапка.

Чому так важливо персоналу подібних закладів носити головні убори? В першу чергу, це є ознакою відповідального і серйозного ставлення до виконуваної роботи, свідченням турботи про здоров'я і безпеки пацієнта / клієнта. Адже сучасні стандарти вимагають максимального дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм.

Одноразовий медичний шапка-берет зручна, проста і комфортна у використанні. Вона добре утримує і одночасно захищає волосся. Медична шапка розроблена так, що вона щільно і надійно прилягає до голови, але при цьому абсолютно виключає будь-який тиск на судини голови.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити одноразові медичні шапки в упаковці від виробника, виготовлені з якісного матеріалу спанбонду, який має високі експлуатаційні властивості. Наші вироби є гіпоалергенними, повітропроникними, нетоксичними і стійкими до дії вологи і кислот.

Якщо вам важлива репутація вашого закладу - не забувайте про дрібниці, які мають значення для клієнтів / пацієнтів. Медична одноразова шапочка - одна з таких важливих дрібниць.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: