Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Нітрилові рукавички: вдала альтернатива виробам з латексу

Фахівці багатьох сфер сьогодні віддають безумовну перевагу такому виробничому аксесуару, як нітрилові рукавички , які склали гідну конкуренцію використанню латексних рукавичок. І один, і другий вид рукавичок успішно застосовується в роботі багатьох установ: медичних, стоматологічних і косметологічних, фармакології та ветеринарії, харчовій та хімічній промисловості, на СТО, в цехах і на заводах, у всіх сферах побутового обслуговування, і, звичайно, в домашніх і господарських цілях.

Чим же нітрилові рукавички відрізняються від латексних, і в чому їх перевага?

Перше - це вихідний матеріал для виробництва виробів. На відміну від латексних, нітрилові рукавички виготовляються зі штучного каучуку, отриманого синтетичним шляхом. Ця відмінність і є головною перевагою даного вироби. Відсутність у складі натурального білка є головним фактором, який забезпечує 100% гипоаллергенность таких виробів, як нітрилові рукавички. А саме алергією на натуральний латекс, як правило, страждає кожен 10-ий людина, постійно або часто використовує рукавички. Це проявляється постійними подразненнями на шкірі, що загрожують перерости в хронічний дерматит.

Друге гідність і перевагу Нітрилові рукавичок - це більш щільна, а тому і міцна текстура матеріалу. Це допомагає краще переносити механічні та хімічні впливи, протистояти проколів і розривів. Візуально нітрилові рукавички практично не відрізняються від латексу, вони дуже міцні і еластичні, легко забезпечують відмінне прилягання і свободу руху кисті руки. Також, гарантують високу тактильность і чутливість.

 

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: