Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Нітрилові рукавички . характеристика виробів

Нітрилові рукавички стають все більш популярним у всіх сферах діяльності, де стоїть питання про якісну і надійному захисті шкіри рук. Спочатку їх виробництво було викликано з'являються і зростаючим дефіцитом натурального каучуку. Але незабаром стало очевидним те, що вироби з нітрилу стають відмінною альтернативою виробам з латексу, оскільки ні в чому не поступаються. Більш того, вони мають навіть свою перевагу - відсутність алергічних реакцій на натуральний білок в складі каучуку.

Нітрилові рукавички є зносостійкими, не бояться розривів, проколів та інших механічних пошкоджень. Цей факт сприяє спокійній і комфортній роботі, наприклад, медичних працівників, оскільки додає впевненості в рухах. Нітрилові рукавички відмінно захищають руки від більшості механічних і хімічних впливів і подразників.

Також, рукавички з нітриту володіють достатньою еластичністю і здатністю до розтягування, щоб працюючий в них людина не відчував скутості в рухах пальців і втоми в кистях рук. Текстуруванні поверхні допомагає використовувати і надійно утримувати дрібні предмети і інструменти, що є дуже важливим, наприклад, в роботі стоматологів або косметологів.

Ще одна перевага даних виробів: нітрилові рукавички не містять у нутрощі пудри, яка сама по собі є абсорбентом і місцем скупчення інфекції і мікроорганізмів, що може привести до подразнення на шкірі рук. Нітрилові рукавички , на відміну від інших рукавичок, легко надягають і знімаються без додаткового опудривания. Погодьтеся, це приємно і зручно.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: