Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Необхідно всім і кожному: одноразові простирадла

Погодьтеся, що сьогодні неможливо уявити роботу будь-якого медичного закладу без використання одноразових медичних матеріалів. А всього 50 років тому про це навіть не мріяли. Історія замовчує про те, кому ми зобов'язані за винахід такого товару, як, наприклад, медичні одноразові простирадла. Але це, дійсно, стало важливим досягненням нашої цивілізації.

Радянські медики дізналися про подібне «диво» приблизно в 70-х роках 20 століття. Тоді ж в Радянському Союзі запустилось виробництво одноразових «расходников» власного виготовлення. Спочатку, звичайно, подібний одноразовий матеріал практично не потрапляв в сферу обслуговування простих трудящих. Його використання передбачалося тільки для елітних і партійних персон. І тільки після розвалу Союзу, в 90-ті роки, ці прості предмети побуту стали реально доступними для кожного бажаючого.

Сьогодні абсолютно відсутня потреба в популяризації такого інвентаря, як одноразове простирадло. Про його необхідність відомо всім: і керівникам всіх медичних установ, і їх працівникам, і пацієнтам. У кожного є своя мотивація, але головним є підсумок: одноразове простирадло - це один з гарантів дотримання санітарно-гігієнічних норм, а також - безпеки і комфорту при проведенні всіх медичних процедур. Без сумнівів, наявність одноразового простирадла дозволяє підтримувати репутацію кожної медустанови на гідному рівні, і це просто зобов'язані розуміти власники і керівники всіх медичних клінік, діагностичних центрів та інших подібних установ. До того ж, це показник того, наскільки медперсонал піклується і поважає своїх відвідувачів. І друга сторона: купити одноразові простирадла Economy білі в рулонах - це вигідно і економно, оскільки не вимагає додаткових коштів на засоби для догляду за предметами багаторазового використання.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: