Безкоштовна Доставка по Україні 

 

 

 Діють Знижки на Гурт   

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Медичні маски - атрибут безпеки

Медична маска, особливо в осінньо-зимовий період, стає вже стандартною атрибутикою сучасної людини, яка піклується про своє здоров'я. Якщо, наприклад, років 15 тому побачити людину в масці в громадському транспорті було незвично і навіть дико, то сьогодні це - абсолютно нормальне і поширене явище. І дивуватися тут немає чому: зростає свідомість людей, їх обізнаність і грамотність. Сьогодні кожна дитина знає, що медична маска є засобом індивідуального захисту людини і призначена оберігати її від різних інфекційних захворювань, кількість яких, на жаль, не меншає. Вже практично стало нормою цивілізованої людини завжди мати в наявності запасну, чисту і невикористану маску. Адже на кону - найцінніше для кожної людини: її здоров'я.

Далеко не кожен знає, що історія медичної маски почалася ще за часів Середньовіччя. Тоді теж вистачало епідемій, і винахід маски було необхідністю важких часів. Звичайно, маска тих часів разюче відрізнялася від акуратної сучасної медичної маски. Тоді маска входила до складу костюма «чумного доктора» (Так, саме вирувала страшна чума, яка зуміла скоротити кількість народу Європи на добру третину її жителів). До складу цього костюму входили: маска у формі великого дзьоба (на подобу пташиного), довгий халат і щось подібне до сучасних бахіл і рукавичок. Таким чином, лікарі тих часів намагалися убезпечити себе від смертельної хвороби. Особливий інтерес представляла саме маска: вона закривала все обличчя, її порожнина була наповнена лікувальними солями, травами і часником для створення антибактеріального простору, очі покривалися скляними дисками. Погодьтеся, не хотілося б сьогодні зустріти лікаря в подібному вбранні. Але вже тоді люди оберігалися, як вміли.

Сучасна медична маска  Safe mask зелена - це зручний і акуратний профілактичний засіб, який допоможе кожному навіть в сезон епідемій.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: