Для уточнення оптових, цін звертайтеся в Приват Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Медичні бахіли. Екскурс в історію

Де найчастіше сьогодні використовуються бахіли медичні? В першу чергу, звичайно, вони призначені для відвідувачів різних медичних установ, лікарень і поліклінік, які з вулиці на своєму взутті приносять бруд, мікроби і різні хвороботворні мікроорганізми. Часто надіти бахіли в погану погоду просять відвідувачів спортивних і оздоровчих закладів, косметологічних центрів, салонів краси і масажних салонів. Носять бахіли на робочому місці співробітники харчової промисловості, фармацевтичних, косметологічних і парфумерних комбінатів. І навіть в дитячих дошкільних установах можна зустріти свідомих батьків, які не забувають про бахилах, приводячи або забираючи дитину. Загалом, скрізь, де піклуються про здоров'я, цінують чистоту і безпеку приміщення, поважають працю техпрацівників, там часто використовують медичні одноразові бахіли .

Цікавий факт. А ви знаєте, що в Середні століття носити бахіли могли собі дозволити тільки знатні і багаті вельможі? Вирушаючи в подорож, вони надягали спеціальні чохли (попередників сучасних бахіл) на свою дорогу взуття, зшиту з шовку і парчі, часто прикрашену дорогоцінним камінням та металом. Правда, робилося це зовсім не для дотримання чистоти і гігієни. Таким чином, вельможі просто намагалися захистити свою дороге взуття від дорожнього пилу і бруду.

І вже в 20 столітті, з розвитком науки і медицини, з появою поняття стерильності і санітарно-гігієнічних норм почали виготовляти і популяризувати медичні бахіли , призначенням яких став захист чистоти приміщення від зовнішнього середовища.

 

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: