Відпраляємо без Предоплати !

 

 

 

Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Медична маска: використовуємо правильно

Купити медичну маску сьогодні повинен кожен свідомий і грамотна людина. Адже навіть дитина обізнаний про те, що таким чином можна вберегтися від потрапляння інфекції в організм. Потрібно ще знати правила її використання в побутових умовах.

Перше, що необхідно розуміти: захисна медична маска - це не тільки засіб для збереження власного здоров'я. Це - ще й захист оточуючих людей від інфекції, носієм якої можете бути особисто ви. До речі, в цивілізованих країнах саме з цієї причини носіння маски вважається ознакою хорошого тону і свідченням соціальної відповідальності людини.

Друге, що потрібно знати кожному: тривалість носіння маски залежить від навколишнього оточення і конкретної ситуації. Наприклад, в епідемічний період або під час перебування в лікарняному приміщенні маска зберігає захисні властивості не більше 2-3 годин. Використання її в більш тривалий період абсолютно безрезультатно. Більш того - вона, навпаки, стане місцем скупчення і поширення інфекції.

Якщо ж ви використовуєте медичну маску для захисту від іншого зовнішнього впливу (наприклад, смогу або забрудненого повітря), її можна використовувати близько 6 годин.

Якщо ж ви перебуваєте в дуже вологому приміщенні - носити медичну маску бажано не більше 1 години. Якщо ваша маска промокла (потрапила під воду) - її негайно слід замінити.

Незважаючи на те, що іноді звучать слова скептиків про те, що маска медична на зав'язках - це малоефективне засіб в сучасних умовах, дослідження підтверджують: медична маска свою роботу робить. Але ефективність її залежить тільки від правильного використання.

 

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: