Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Латексні рукавички: понад 100 років надійної служби

Не існує, напевно, жодного підприємства, більш того - жодного будинку, які не потребують такому простому пристосуванні, як латексні рукавички. Медичні установи, діагностичні центри, салони краси і SPA-центри, косметологічні заклади, аптеки, лабораторії, ветеринарія, харчова і хімічна промисловість, заклади громадського харчування ... Чи варто їх перераховувати? Скрізь, де важлива чистота, санітарія, гігієна і безпека, де піклуються і про пацієнтів / клієнтів, та власний персонал, завжди є необхідність купити латексні рукавички.

Винайдені в кінці 19 століття і досягли популярності на початку 20 століття, латексні рукавички в масовому виробництві виявилися в 1964 році. З тих пір вони доступні кожній людині, яка бажає себе убезпечити при різних контактах. У чому перевага латексних медичних рукавичок?

Латексні рукавички є кращим захистом при контакті шкіри людини з різними агресивними, токсичними і хімічними речовинами. Крім того, вони є відмінним бар'єром для інфекції, патогенної мікрофлори і хвороботворних мікроорганізмів, що є необхідною умовою для стерильних умов в медичних установах.

Ви без проблем сьогодні можете купити латексні рукавички - їх реалізацією займаються багатьох магазинах і аптеках, в тому числі наш інтернет- магазин. Потрібно тільки зробити вибір між опудренних і непудровані рукавичками. У чому ж різниця? Спочатку внутрішня присипка використовувалася у виробництві для уникнення злипання внутрішніх стінок рукавичок, а також для полегшення надягання виробів. Останні технології дозволили уникнути злипання рукавичок і без внутрішнього опудривания. До того ж, внутрішній абсорбент у вигляді пудри є місцем утримання і розмноження різних патогенних мікроорганізмів. Але для господарських цілей опудренниє рукавички - дуже зручна річ. Тому, при покупці робити вибір потрібно, тільки виходячи з власних уподобань, цілей і умов використання рукавичок.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: