Контакти: +38 097 874 39 39 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Косметологія: одноразові простирадла - важливі дрібниці

Сучасний ринок косметологічних послуг в Україні стрімко розвивається. Це природний процес: попит народжує пропозицію. Звичайно, зростає і конкуренція між закладами б'юті-індустрії, косметологічними клініками і SPA-салонами. Чим сьогодні керується практичний споживач? В першу чергу, якістю сервісу і послуг.

Компетентний керівник завжди дбає про пристойний інтер'єрі, сучасне обладнання та професійності персоналу свого закладу. Так, ці фактори дуже важливі для кожного відвідувача. Приємно увійти в затишне приміщення, прилягти для процедури на зручну кушетку і довіритися справжньому профі. Якщо, звичайно, профі не забув про такі речі, як одноразовий витратний матеріал. В даному випадку - одноразові простирадла.

На перший погляд, це - дрібниця. Але саме з таких дрібниць і складається репутація кожного закладу, і не тільки в індустрії косметології. Найголовніший постулат медицини говорить: не нашкодь! Тому дотримання правил безпеки та санітарно-гігієнічних норм є правилом №1 у всіх сферах обслуговування людей, тим більше в косметології та медицині. Не нашкодь - значить: обезопась!

Одноразові простирадла - це вироби з високоякісної волокнистої тканини, тобто, однослойного спанбонду. Головні переваги спанбонду - це гіпоалергенність, нетоксичність, повітропроникність, міцність і стійкість до хімічних речовин. Все це - вкрай необхідно для проведення всіх косметологічних процедур на професійному рівні. Що важливо - такі вироби забезпечують повний комфорт при проведенні процедур, оскільки приємні на дотик, не залишають ворсу і не пропускають вологу.

Найголовніше: використання одноразового простирадла підкреслить кожному відвідувачу те, що про нього піклуються, що він є важливим і цінним клієнтом.

Повірте, з таких дрібниць і формується імідж Вашого закладу.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: